DE PASTA BOX

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pasta Box. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 20:33 Het was heerlijk eten. En bleef lang warm. Toetje was super lekker dat was tiramisue.
30 mei 2024 om 21:00 Ik heb de Lasagne met kip besteld, de smaak is goed en toch vind ik de portie iedere keer net te klein. Waar ik afgelopen januari nog de exact zelfde lasagne bestelde voor 11,95 keek ik nu en was deze 16,50! Dat is echt te veel, was de laatste keer.
15 mei 2024 om 22:36 Ik vond het een kleine portie groente lasagne voor de prijs van €14. Ook nog meerdere niet gare stukken aubergine in de lasagne.
11 mei 2024 om 21:46 Perfect!
26 apr 2024 om 21:19 Fantastisch Italiaans eten!
23 apr 2024 om 22:05 Heerlijk gegeten
21 apr 2024 om 9:25 Heerlijke pasta en tiramisu!
19 apr 2024 om 19:32 De pasta was heerlijk en goed warm. De tiramisu is altijd uitstekend van de Pasta box. Samengevat; uitzonderlijk goed!
13 mrt 2024 om 19:05 Normaal echt altijd top, maar helaas was de Lasagne met kip zo goed als smakeloos. Is er een ander recept gebruikt? Of iets mis gegaan in de bereiding misschien? Volgende keer hoop ik weer beter.
28 feb 2024 om 9:49 Een besteld gerecht was niet beschikbaar, kreeg optie voor een ander gerecht. Dat was goedkoper maar kreeg geen compensatie op ene of andere manier
8 feb 2024 om 20:53 Prima
24 jan 2024 om 10:23 Weer een feestje super lekker gegeten!